Novinky

 

Kouzlo temperování čokolády

Seznamte se s třemi účinnými způsoby, jak doma správně natemperovat čokoládu, aby byla krásně lesklá a sametová. 

více   3. 4. 2018
 

Čtyři způsoby, jak správně rozpustit čokoládu

Naučíme vás, jak v domácích podmínkách jednoduše rozpustit menší nebo větší množství čokolády. 

více   18. 3. 2018
 

Recept na pralinky z ganáže se slaným karamelem

Připravte si skvostné karamelové pralinky jednoduše doma, uvidíte, jak je to snadné!

více   22. 1. 2018
 

Mimořádný valentýnský kurz pro 2 osoby

Dopřejte si ve dvojici mimořádný čokoládový večer. Pozvěte svou lásku na Valentýnský čokoládový kurz!    

více   22. 1. 2018

Děkujeme

Vaše objednávka byla odeslána.